Today.ua

Кардинально змінить смак: названі чотири секретні продукти, які можна додати у воду при варінні круп

Багато хто з нас їдять крупу кожен день і готують її по тому самому перевіреному способу - вода і сіль. Проте є кілька секретних інгредієнтів, які здатні зовсім по-новому розкрити страву, за що домочадці скажуть лише спасибі.

Секретні інгредієнти, які можна додати у воду при варінні круп

Прянощі

При варінні гречки, кіноа, пшона, рису або перловки у воду можна додати щіпку кардамону, лавровий листочок або коріандр. Смак у крупи буде зовсім іншим.

Чаї та трав'яні відвари

Так все вірно. Деякі кулінари при варінні круп у воду додають чорний та зелений чай. Також відмінно з крупами поєднуються відвари з ромашки, імбиру, жасмину та кориці.

Бульйон

Приготувати крупу можна не на воді, а на овочевому або курячому бульйоні. Щоб не переводити продукт, краще варити на бульйоні крупи, які вбирають рідину – рис, кіноа, гречка.

Фруктовий сік

При варінні у воду кулінари часто додають апельсиновий, вишневий або яблучний сік. Така каша дуже сподобається дітям.

Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати смачну вершкову олію вдома лише з одного інгредієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ