Today.ua

Картопляні зрази за 25 хвилин: простий рецепт ситного обіду

Вирішили побалувати близьких ситним обідом? Спробуйте приготувати смачні картопляні зрази. Для рецепту знадобляться доступні кожному українцю продукти і близько півгодини.

Картопляні зрази – популярна страва на столі жителів України. Виявіть трохи фантазії і за 25 хвилин у вас буде ціла миска соковитих і хрустких картопляних пиріжків. Начинку можна вибрати будь-яку. Багато хто полюбляє шинку, ковбасу, сир, зелену цибулю та помідори. Пропонуємо приготувати картопляні зрази із яйцем. Для рецепту знадобиться півкілограма картоплі, 5-7 курячих яєць, три столові ложки борошна, цибулина, сіль, перець та спеції за смаком.

Насамперед відваріть картоплю і зробіть з неї пюре. Потім додайте борошно. Добре перемішайте. Яйця потрібно відварити, остудити та почистити. Потім порубати їх невеликим кубиком.

Цибулю потрібно обсмажити до золотистого кольору, додати яйця і перемішати. Сформуйте картопляні зрази, в які відправте начинку - яйця з цибулею.

Розігрійте сковорідку і налийте в неї олію. Краще віддати перевагу оливковій, а не соняшниковій. Обсмажте зрази на середньому вогні до рум'яної скоринки.

Страву чудово доповнить сметанний соус або кетчуп. Подавайте картопляні зрази гарячими, попередньо посипавши зеленню. Смачного!

Пропонуємо приготувати на обід соковите та смачне м'ясо. Відбивні з секретом – відмінний спосіб вгамувати голод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ