Today.ua

Катя Осадча показала рідкісне фото зі святкування дня народження Тіни Кароль

Катя Осадча приєдналася до численних привітань на адресу успішної української співачки Тіни Кароль, яка сьогодні, 25 січня, відзначає свій 37-й день народження.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз незмінна ведуча програми "Світське життя" опублікувала рідкісне фото з одного з минулих святкувань дня народження співачки.

У кадрі ще зовсім молоденька Тіна Кароль (яка, мабуть, вагітна на фото) постала у довгій сукні у дрібний принт, у довгому світлому кардигану, короні та стрічці з написом "Іменинниця", а в руках у неї зв'язка з повітряними кулями.

"Ми з тобою відсвяткували стільки твоїх Днів народження разом! І щоразу я тобі бажала щастя, адже в цьому так багато для кожної жінки. Ти гарна, успішна, працьовита та цілеспрямована, але в цьому всім нехай буде місце твоїм простим радощам! Їсти і не товстіти. Висипатися! Отримувати задоволення від спорту. Любити себе у всіх проявах. Нехай завжди буде чудовий настрій. І все буде тільки на радість. Квітни! Ти заслужила бути щасливою", - зазначила в публікації Катя Осадча на адресу Тіни Кароль.

Нагадаємо, Катя Осадча зачарувала рідкісним фото з батьками: зростом у тата, красою – у маму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ