Today.ua

Катя Осадча в ретро купальнику здивувала черговим пляжним образом

Катя Осадча точно знає, як опинитися в центрі уваги. Відправившись разом зі своєю сім'єю у відпустку, незмінна ведуча програми "Світське життя" взяла з собою кілька купальників, які змінювала із завидною регулярністю.

Успішна українська ведуча у відпустці продемонструвала вражаючу кількість стильних купальників. Артистка показала, що в тренді можна бути, навіть перебуваючи на останніх термінах вагітності.

В особистому акаунті в Інстаграм Катя Осадча опублікувала новий знімок, позуючи під парасолькою на пляжі.

"Інтенсивне літо. Здається, що за два місяці встигли охопити майже всі літні пригоди. Прискорювач всередині не дає спокою. Навіть ремонт майже закінчено. Польоти на море і не тільки , черешня, кавуни та кукурудза на сніданок обід і вечерю, багато зйомок і навіть відпустка, але попереду цілий місяць літа, кавунів і водних процедур", - зазначила в публікації зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

Ведуча наділа цільний купальник в білу і рожеву смужку з малюнком у вигляді широкого пояса на талії. Образ Катя Осадча за традицією завершила трендовим намистом, солом'яним капелюхом і сонцезахисними окулярами. У відпустку вона зробила собі натуральний манікюр, який підходить абсолютно під всі її образи.

Нагадаємо, вагітна Катя Осадча показала, як рятується від спеки на відпочинку в Туреччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ