Today.ua

“Корона знову зачепила стелю“: Тіна Кароль обурила недоречним вибором вбрання для весілля

Тіна Кароль не тільки пише нові пісні, дає концерти в українських містах і на різних фестивалях, але ще і виступає на корпоративах, весіллях та днях народженнях. Варто зазначити, що приватний виступ української зірки коштує недешево.

Нещодавно успішну співачку запросили виступити на весіллі. Не за безплатно, звичайно. Однак, попри досить пристойний гонорар, Тіна Кароль проігнорувала головну умову, яку їй поставив замовник: не надягати наряди чорного кольору на свято.

За словами організатора події Христини Кривцової, виконавиця знехтувала цим простим проханням. У Інстаграм-сторіз організатор опублікувала фото і відео виступу Тіни Кароль. У кадрі можна побачити, що артистка і її шоу-балет змінили кілька образів в темних відтінках.

"Коли три місяці бріфуешь артиста, висилаючи color mood і концепти. По-людськи просиш не працювати на весіллі в чорних костюмах і взяти стійку з квітами в рамках концепту або використовувати нашу. Отримайте-розпишіться", - обурюється організатор.

Інцидент розлетівся всім інтернетом, і користувачі активно відреагували на нього. Одні стали на захист Тіни Кароль, відзначаючи, що це не вона відповідає за сценічні костюми, а її команда, яка і упустила цей момент. Інші звернули увагу, що для "нової" Тіни костюми в світлих тонах невластиві.

"Хтось просто забув, що це замовлення клієнта з чіткими вимогами за його ж гроші, а не її сольник. Корона знову зачепила стелю", "Мені здається, коли артист йде виступати на корпоратив і бере потрійний гонорар, то повинен грати за правилами замовника", "От і не кличте її більше, буде тоді зговірливішою і без фокусів. Репертуар для весілля теж дивний. Скандал! Прям, в точку по темі заходу", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Тіна Кароль здивувала фото 12-річного Веніаміна з кубком: "У сина інша мета".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ