М'ясні котлети з начинкою із сиру підійдуть для щоденного меню та на святковий стіл. Соковита та ароматна страва сподобається дорослим та дітям, а готується вона дуже просто.
Котлети з начинкою із сиру
Інгредієнти:
- 500 г яловичини
- 40 мл крижаної води
- 2 часточки часнику
- 1 яйце
- 50 г борошна
- сіль та чорний мелений перець за смаком
- 40 мл олії
Для начинки:
- 50 г сиру
- 40 г вершкового масла
- 1 ч. л. рубаної зелені
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, змішайте з подрібненим часником, сіллю та меленим перцем. Влийте у фарш крижану воду і ретельно вимішайте. Розділіть м'ясну масу на вісім частин, кожну скачайте в кулю та сформуйте коржики.
Для начинки натріть на дрібній тертці сир, додайте зелень, розм'якшене вершкове масло та улюблені спеції. Розподіліть сирну начинку по м'ясних коржах, з'єднайте краї та защипніть.
Вмочіть котлети у збитому яйці, запаніруйте в борошні. Смажте до готовності на розігрітій олії з обох боків.
Смачного!
Приготуйте також соковиті котлети тушковані за рецептом часів СРСР. У фарш необхідно додати секретний інгредієнт.