М'ясні котлети з начинкою із сиру підійдуть для щоденного меню та на святковий стіл. Соковита та ароматна страва сподобається дорослим та дітям, а готується вона дуже просто.
Котлети з начинкою із сиру
Інгредієнти:
- 500 г яловичини
- 40 мл крижаної води
- 2 часточки часнику
- 1 яйце
- 50 г борошна
- сіль та чорний мелений перець за смаком
- 40 мл олії
Для начинки:
- 50 г сиру
- 40 г вершкового масла
- 1 ч. л. рубаної зелені
Спосіб приготування:
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, змішайте з подрібненим часником, сіллю та меленим перцем. Влийте у фарш крижану воду і ретельно вимішайте. Розділіть м'ясну масу на вісім частин, кожну скачайте в кулю та сформуйте коржики.
Вмочіть котлети у збитому яйці, запаніруйте в борошні. Смажте до готовності на розігрітій олії з обох боків.
Смачного!
Приготуйте також соковиті котлети тушковані за рецептом часів СРСР. У фарш необхідно додати секретний інгредієнт.