Today.ua

Красива Софія Ротару показала фото з сином із засніженого сада на території свого будинку

Софія Ротару дуже рідко ділиться з шанувальниками новими фотографіями в своєму мікроблозі. Однак прогулянка по засніженому саду на території її розкішного заміського будинку стала чудовим приводом, щоб опублікувати новий знімок. Співачка зробила Селфі зі своїм єдиним сином.

В особистому акаунті в Інстаграм, в сторіз, українська знаменитість опублікувала нове фото, до якого застосувала ефект падаючого снігу.

На знімку 73-річна виконавиця зображена в рожевій куртці й чорній кофті. Волосся зірка залишила розпущеним, а також відмовилася від макіяжу, прикривши очі сонцезахисними окулярами. Софія Ротару дійсно приголомшливо виглядає в свої роки та залишається дуже активною жінкою. На фото також можна побачити сина артистки, 50-річного Руслана Євдокименко.

Судячи з усього, зараз вся сім'я виконавиці живе в її будинку під Києвом, який стоїть посеред соснового лісу. Нещодавно знімками на тлі засніжених дерев поділилася онучка Софії Ротару. 19-річна дівчина показала себе в яскравій жовто-зеленій шубці, а також свою чарівну маму Світлану.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SOFIA EVE (@iamsofiaeve)

Нагадаємо, Софія Ротару показала особняк під Києвом. У кадр потрапив розкішний заміський будинок з панорамними вікнами та елітними блакитними ялинами в саду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ