Червоний український борщ - це об'єднує назву безлічі різновидів перших страв із овочів з м'ясом, куркою, грибами або рибою. Пропонуємо приготувати бюджетний варіант чудового і дуже смачного червоного борщу до обіду.
Український червоний борщ на свинячих реберцях
Інгредієнти:
- 4,5 л води
- 1 кг свинячих реберець
- 400 г капусти
- 1 середня буряк
- 200 г квасолі
- 4-5 картоплин
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 100 мл сметани або вершків
- 3 гілочки петрушки
- Сіль, лавровий лист і мелений перець за смаком
- 10 г цукру
- 1 ч. Л. оцту
Спосіб приготування:
Свинячі ребра вимийте, поріжте порційними шматочками, складіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися. Після закипання додайте в бульйон сіль, два лаврові листки і перець горошком.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Моркву і буряк наріжте спочатку тонкими кружечками, а потім - соломкою. Капусту нашаткуйте на спеціальній тертці, картопля поріжте кубиками. На сковороді з розігрітим соняшниковою олією обсмажити цибулю і моркву до м'якості, всипте буряк, полийте оцтом і посипте цукром. Готуйте до м'якості. Додайте в сковороду томатну пасту, тушкуйте півгодини, помішуючи. Можна додати трохи гарячої води. У киплячий бульйон всипте картопля, через 20 хвилин перекладіть в каструлю вміст сковороди.
Приправте борщ за смаком спеціями. Додайте заздалегідь відварену квасолю, подрібнений часник і нашатковану капусту. В самому кінці всипте зелень.
Подавайте до столу борщ з часниковими пампушками і сметаною.
Смачного!
Приготуйте також соковиті м'ясні котлети з капустою. Простий рецепт смачної страви для всієї родини.