Приготувати наваристий і смачний червоний борщ з грибами і м'ясом дуже просто. Рецепт ароматної і ситної страви не потребують великих фінансових витрат.
Рецепт червоного борщу з м'ясом і грибами
Інгредієнти:
Для бульйону:
- 4 л води
- 1 кг курячого м'яса з кісточками
- 0,8 кг яловичини на кісточці
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 черешок селери
- Прянощі (лавровий лист, перець горошком, гвоздика і ін.)
Для борщу:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 варені буряка
- 1 стручок болгарського перцю
- 300 г грибів
- 350 г капусти
- 3 картоплини
- 1 банка консервованої квасолі
Приготування:
Інгредієнти для бульйону складіть в каструлю, залийте водою і варіть до повної готовності м'яса. Потім відокремте м'ясо від кісток, бульйон процідіть і залийте в чисту каструлю, додайте дрібно порізані гриби і картоплю.
На сковороді обсмажте цибулю з морквою і болгарським перцем, перекладіть в каструлю з бульйоном.
Коли закипить, всипте промиту квасолю, порізане шматочками м'ясо і тонко нашатковану капусту. Смак відрегулюйте за допомогою спецій.
Смачного!
Пропонуємо також взяти на замітку рецепт українського борщу в мультиварці. Блюдо готується дуже швидко, але смаку набуває божественного.