Червоний борщ з грибами та м'ясом - секрети приготування смачного і ситного обіду

Автор: Шевченко Лилия

Приготувати наваристий і смачний червоний борщ з грибами і м'ясом дуже просто. Рецепт ароматної і ситної страви не потребують великих фінансових витрат.

Червоний борщ з грибами та м'ясом - секрети приготування смачного і ситного обіду - today.ua

Рецепт червоного борщу з м'ясом і грибами

Інгредієнти:

Для бульйону:

  • 4 л води
  • 1 кг курячого м'яса з кісточками
  • 0,8 кг яловичини на кісточці
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 черешок селери
  • Прянощі (лавровий лист, перець горошком, гвоздика і ін.)

Для борщу:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 варені буряка
  • 1 стручок болгарського перцю
  • 300 г грибів
  • 350 г капусти
  • 3 картоплини
  • 1 банка консервованої квасолі

Приготування:

Червоний борщ з грибами та м'ясом - секрети приготування смачного і ситного обіду Інгредієнти для бульйону складіть в каструлю, залийте водою і варіть до повної готовності м'яса. Потім відокремте м'ясо від кісток, бульйон процідіть і залийте в чисту каструлю, додайте дрібно порізані гриби і картоплю.

На сковороді обсмажте цибулю з морквою і болгарським перцем, перекладіть в каструлю з бульйоном.

Коли закипить, всипте промиту квасолю, порізане шматочками м'ясо і тонко нашатковану капусту. Смак відрегулюйте за допомогою спецій.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Пропонуємо також взяти на замітку рецепт українського борщу в мультиварці. Блюдо готується дуже швидко, але смаку набуває божественного.

Головне