Today.ua

Червоний борщ з грибами та м'ясом - секрети приготування смачного і ситного обіду

Приготувати наваристий і смачний червоний борщ з грибами і м'ясом дуже просто. Рецепт ароматної і ситної страви не потребують великих фінансових витрат.

Рецепт червоного борщу з м'ясом і грибами

Інгредієнти:

Для бульйону:

Для борщу:

Приготування:

Інгредієнти для бульйону складіть в каструлю, залийте водою і варіть до повної готовності м'яса. Потім відокремте м'ясо від кісток, бульйон процідіть і залийте в чисту каструлю, додайте дрібно порізані гриби і картоплю.

На сковороді обсмажте цибулю з морквою і болгарським перцем, перекладіть в каструлю з бульйоном.

Коли закипить, всипте промиту квасолю, порізане шматочками м'ясо і тонко нашатковану капусту. Смак відрегулюйте за допомогою спецій.

Смачного!

Пропонуємо також взяти на замітку рецепт українського борщу в мультиварці. Блюдо готується дуже швидко, але смаку набуває божественного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ