Today.ua

Ксенія Мішина відправила маленького сина до тренувального табору з виживання

Ксенія Мішина виховує 9-річного сина поодинці. Батько хлопчика був не дуже гарною людиною, від якої нинішній актрисі довелося тікати. Їхні стосунки важко було назвати казкою, оскільки чоловік був аб'юзером, і з ним вона точно не домоглася б того, що в неї є сьогодні.

Успішна українська актриса робить все можливе, щоб виростити освічену, різнобічну та щасливу дитину. Вона підтримує всі його починання та активні ігри. Наприклад, на 9 день народження свого сина Ксенія Мішина влаштувала галасливу вечірку та ігри у пейнтбол. А у вихідні відправила Платона з друзями до тренувального табору.

В Інстаграм-сторіз зірка серіалу "Фортечна" розповіла, що хлопчики з тренувальним табором вирушили до лісу, вчитися виживати, розводити багаття, будувати будинки та шукати їжу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@misha.k.ua)

"Привіт, дорогі мої. Ну що, моя неділя найпрекрасніша. Поки моя подруга Лєра Ольховська подорожує десь Берліном, гуляє, відпочиває, розважається, ходить по магазинах, робить собі приємності, я зібрала всіх наших дітей і відправила до тренувального табору виживання. І сьогодні вони поїхали в ліс вчитися виживати, робити багаття, готувати собі супи, шашлики і так далі. І я тим часом теж приїхала в лісок, трішки погуляти, розвіятися розслабитися, побути із собою", - розповіла шанувальникам зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@misha.k.ua)

Увечері Ксенія Мішина показала задоволених дітлахів, які жують бургери з Макдональдса (мабуть, супи і шашлики вони так і не приготували): "Забрала своїх пацанів - голодні, зате задоволені. Розпалювали багаття? - Так! Будували бази? - Так! Виживали? - Так!"

Нагадаємо, Ксенія Мішина розповіла, як у 18 років потрапила до психіатричної лікарні: “Все почалося з панічних атак“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ