Today.ua

Ксенія Мішина повернеться на шоу “Танці із зірками“

Ксенія Мішина стала переможницею танцювального проєкту "Танці із зірками" у 2019 році. Тоді компанію на паркеті їй склав красень Євген Кіт. Цієї неділі українська актриса повернеться на паркет, щоб підтримати свого колегу.

На головному паркеті країни виступить не лише Ксенія Мішина. Також шанувальники знову побачать переможця 2018 року – коміка Ігоря Ласточкіна, та переможницю 2020 року Санту Дімопулос.

"Вже цієї неділі на паркет шоу "Танці з зірками" повертаються переможці минулих сезонів. З ким кожен із них станцює, і якими будуть ці виступи? Не пропусти о 21:00", - йдеться у публікації.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Ксенія Мішина поділилася зі своїми шанувальниками кадрами з танцювальної студії, а також розповіла, чиєю партнеркою вона стала. Зірка серіалу "Фортечна" прийшла підтримати свого колегу, актора Артура Логая, якому всі пророкують перемогу на "Танцях із зірками".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці зі зірками на 1 1 (@tanci1plus1)

"Друзі, багато хто з вас вгадав, чим я займатимуся в неділю. А саме, зустрічайте, ось він, ось він переможець! Переможець у житті. Ми починаємо свої тренування", - зазначила в публікації Ксенія Мішина.

Нагадаємо, Ксенія Мішина поставила крапку у відносинах з Олександром Еллертом: Це точно кінець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ