Квашена капуста – це не лише вітамінний салат, а й основа для приготування різноманітних страв. У Німеччині господині часто радують близьких тушкованою квашеною капустою із сосисками.
Тушкована квашена капуста з сосисками
Інгредієнти:
- 200 г квашеної капусти
- 300 г свіжої білокачанної капусти
- 1 цибулина
- 2-3 сосиски
- 2 ст. л. рослинної олії
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
Цибулину наріжте невеликими кубиками, обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте в сковороду віджату квашену капусту.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Смажте все разом, помішуючи, на середньому вогні хвилин сім. Приправте овочі кмином або будь-якими іншими улюбленими спеціями. Сосиски наріжте кружальцями, перекладіть до обсмаженої капусти з цибулею, продовжуйте обсмажувати, щоб сосиски трохи зарум'янилися. Всипте в сковороду нашатковану свіжу капусту, посоліть до смаку, готуйте десять хвилин.
У Німеччині тушковану квашену капусту з сосисками подають як самостійну страву. Проте цілком можна його подати на гарнір до м'яса чи курки.
Смачного!
Дізнайтеся також секрети приготування квашеної капусти. Коли додавати цукор до овочів, щоб салат вийшов соковитим та смачним?