Квашена капуста тушкована по-німецьки: секрети приготування смачної та корисної страви для всієї родини

Автор: Шевченко Лилия

Квашена капуста – це не лише вітамінний салат, а й основа для приготування різноманітних страв. У Німеччині господині часто радують близьких тушкованою квашеною капустою із сосисками.

Квашена капуста тушкована по-німецьки: секрети приготування смачної та корисної страви для всієї родини - today.ua

Тушкована квашена капуста з сосисками

Інгредієнти:

  • 200 г квашеної капусти
  • 300 г свіжої білокачанної капусти
  • 1 цибулина
  • 2-3 сосиски
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Цибулину наріжте невеликими кубиками, обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте в сковороду віджату квашену капусту.

Популярні зараз

В Україні незабаром зростуть ціни на автомобілі

В Україні запроваджують кардинально нові правила видачі та продовження лікарняних

В Україні тариф на воду для побутових споживачів перевищив 100 гривень

В Україні очікується гострий дефіцит овочів через аномальну спеку: “Це катастрофа“

Смажте все разом, помішуючи, на середньому вогні хвилин сім. Приправте овочі кмином або будь-якими іншими улюбленими спеціями. Квашена капуста тушкована по-німецьки: секрети приготування смачної та корисної страви для всієї родини Сосиски наріжте кружальцями, перекладіть до обсмаженої капусти з цибулею, продовжуйте обсмажувати, щоб сосиски трохи зарум'янилися. Всипте в сковороду нашатковану свіжу капусту, посоліть до смаку, готуйте десять хвилин.

У Німеччині тушковану квашену капусту з сосисками подають як самостійну страву. Проте цілком можна його подати на гарнір до м'яса чи курки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Дізнайтеся також секрети приготування квашеної капусти. Коли додавати цукор до овочів, щоб салат вийшов соковитим та смачним?