Квашена капуста – це не лише вітамінний салат, а й основа для приготування різноманітних страв. У Німеччині господині часто радують близьких тушкованою квашеною капустою із сосисками.
Тушкована квашена капуста з сосисками
Інгредієнти:
- 200 г квашеної капусти
- 300 г свіжої білокачанної капусти
- 1 цибулина
- 2-3 сосиски
- 2 ст. л. рослинної олії
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
Цибулину наріжте невеликими кубиками, обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте в сковороду віджату квашену капусту.
Смажте все разом, помішуючи, на середньому вогні хвилин сім. Приправте овочі кмином або будь-якими іншими улюбленими спеціями.
У Німеччині тушковану квашену капусту з сосисками подають як самостійну страву. Проте цілком можна його подати на гарнір до м'яса чи курки.
Смачного!
Дізнайтеся також секрети приготування квашеної капусти. Коли додавати цукор до овочів, щоб салат вийшов соковитим та смачним?