Квашена капуста в пакеті готується дуже просто та швидко. Такий салат можна готувати цілий рік, завжди він виходить хрустким, смачним та корисним для здоров'я.
Квашена капуста у пакеті
Інгредієнти:
- 1 кг білокачанної капусти
- 1 середня морква
- 1 ст. л. (з гіркою) кухонної солі
- 1 ст. л. цукру
Спосіб приготування:
Капусту наріжте якомога тонше за допомогою спеціального ножа або тертки. Моркву очистіть від шкірки, натріть на тертці для корейської моркви.
Популярні зараз
В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат
Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати
У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень
Що чекає на українців, які не оновили дані в ТЦК: роз'яснення адвоката
Перекладіть подрібнені капусту та моркву в глибоку миску, всипте сіль та цукор. Перемішайте овочі, переминаючи руками, щоб почав виділятися сік. Кристалики солі та цукру повинні повністю розчинитися в капустяному соку.
Підготуйте три харчові поліетиленові пакети. Вони повинні бути новими та без пошкоджень, щоб капустяний сік не випливав. Розділіть овочі по пакетах, вільний край зав'яжіть.
Складіть пакети в миску та поставте в холодильник на дві доби. Щодня струшуйте та перевертайте пакети, щоб овочі перемішувалися. Через два дні квашена капуста готова до подачі на стіл.
Смачного!
Дізнайтеся також, як приготувати квашену капусту в банці за півгодини. Простий рецепт вітамінного салату на зиму.