Квашена капуста звичайним способом готується кілька днів, оскільки в ній мають пройти процеси ферментації, внаслідок яких з'являється приємний кислуватий смак. Оцет використовувати в приготуванні капусти теж небажано, оскільки робить салат менш корисним для здоров'я. Пропонуємо дізнатися секретний метод приготування квашеної капусти без оцту за три години.
Швидка квашена капуста без оцту
Інгредієнти:
- 1 вилок капусти
- 1 морква
- 1 л води
- 50 мл оливкової олії
- 6 ст. л. цукру
- 2 ст. л. (без гірки) солі
- 5-6 ст. л. свіжого лимонного соку
Спосіб приготування:
Наріжте капусту тонкими смужками за допомогою гострого ножа або спеціальної терки. Перекладіть подрібнену овочеву масу у велику миску, додайте|добавляйте| терту моркву і перемішайте.
Залийте готовим гарячим розсолом капусту з морквою, перемішайте, добре утрамбуйте руками та встановіть гніт. Через 3:00 квашену капусту можна подавати до столу.
Смачного!
Приготуйте квашену капусту в пакеті. Рецепт салату дуже простий і швидкий, впорається будь-яка господиня.