Today.ua

Кращий боксер України Хижняк одружився з красунею з Полтави: фото щасливої пари

Знаменитий український боксер Олександр Хижняк одружився зі своєю коханою на ім'я Тетяна. Про це повідомляє Федерація боксу України.

Кращий боксер України на прізвисько Полтавський Танк, судячи по постах в соціальних мережах, просто обожнює свою обраницю і називає її Танюшенька. Раніше в Інстаграм 26-річний спортсмен Олександр Хижняк зворушливо вітав з Днем народження. Боксер зазначив, що для нього велике щастя знати, що вона є.

"Я ніколи не перестану дивуватися твоїм доброті, жіночності, працьовитості, твоєї внутрішньої і зовнішньої краси! Нехай Боженька береже тебе завжди! Велике щастя знати, що ти є!" - написав Полтавський Танк, звертаючись до обраниці.

Відзначимо, що обраниця Олександра Хижняка Тетяна Шестакова - дівчина не з лякливих. Красуня з Полтави захоплюється серфінгом і великим тенісом. Тетяна закінчила в 2019 році Вищу школу економіки в польському Бидгощі за фахом "Туризм і готельний бізнес". Після повернення в рідну Полтаву Шестакова стала студенткою місцевого педагогічного університету ім. Короленка. Тетяна вивчає журналістику і філологію.

Повідомлення про весілля Олександра Хижняка та Тетяни Шестакової з'явилося майже відразу після того, як боксер повернувся з Японії. На Олімпіаді в Токіо Полтавський Танк був дуже близький до золотої медалі, не вистачило зовсім трохи. Український боксер привіз з Токіо "срібло".

Нагадаємо, відомий український шоумен Дядя Жора одружився вдруге. Несподівана весілля збентежила і здивувала, але дуже порадувала фанатів артиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ