Today.ua

Малосольні огірки за 10 хвилин: найшвидший рецепт смачної сезонної закуски

Іноді хочеться смачно приготувати овочі, які практично одразу готові до вживання. Малосольні огірки люблять багато українців. Відомий кулінар Alina FooDee поділилася простим та смачним рецептом.

Огірки у нашій країні у пошані. Жителі України обожнюють мариновані. Проте гурманам слід почекати, щоб хрусткі овочі добре просолилися. Для тих, у кого немає терпіння нудитися в очікуванні від доби до тижня, цей швидкий варіант засолювання. Вам знадобиться всього 10 хвилин на підготовку інгредієнтів, і через годину ласощі будуть готові.

Alina FooDee порадила взяти кілограм огірків, невеликий пучок кропу, чотири великі зубчики часнику, чайну ложку солі та столову – цукру. Також потрібна рослинна олія – три столові ложки та 2 столові ложки 6-відсоткового оцту.

Огірки потрібно розрізати на четвертинки, дрібно посікти кріп і часник, після чого змішати з огірками. У ємність додайте олію, оцет, цукор і сіль.

Добре перемішайте овочі зі спеціями і залиште хоча б на 20 хвилин, щоб вони вбрали маринад. Оптимально ж виявити свідомість і почекати годинку, поки огірочки настояться і стануть дивовижно запашними і смачними.

Малосольні огірки чудово поєднуються з ситними стравами. Спробуйте їх разом із соковитими відбивними, приготовленими секретним способом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ