Today.ua

MamaRika екстрено лягла в лікарню на 35-му тижні вагітності

MamaRika поклали в лікарню на 35-му тижні. Майбутня матуся розповіла, що з нею сталося, і поділилася кадрами з лікарняного ліжка.

Вагітність відомої української співачки та ведучої протікає не зовсім гладко. З перших місяців положення артистка відчувала страшний дискомфорт і страждала від сильного токсикозу. Майже всю вагітність MamaRika проводить лежачи. Але і на цьому труднощі не закінчуються - зірка змушена була лягти в лікарню, де перебуває в цілковитій самотності, оскільки до неї не пускають чоловіка.

Поділившись кадрами під крапельницею, співачка зізналася, що у неї всередині росте дуже неспокійний малюк. Після УЗД і доплерографії лікарі виявили проблему і вирішили покласти знаменитість на стаціонар.

"Не все ок, я не хочу вдаватися в подробиці, тому що і так невесело. Але, щоб не наробити гірше, мене залишили в лікарні", - зазначила в публікації MamaRika.

32-річна зірка, справжнє ім'я якої Анастасія Кочетова, відсвяткувала 35-й тиждень вагітності на лікарняному ліжку наодинці, оскільки до неї не пускають чоловіка. Також артистка залишилася під неприємним враженням від державних лікарень.

"Образливий той фак, що ми сьогодні святкуємо 35 тижнів вагітності і я проводжу їх в лікарні. Сергія не пускають, такі правила. Я тут одна, тільки я і крапельниця", - додала співачка, зізнавшись, що лежить в лікарні взагалі вперше.

Нагадаємо, MamaRika розкрила стать майбутньої дитини і розповіла про партнерські пологи з чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ