Today.ua

Манікюр “Котяче око“ 2022: нові ідеї дизайну нігтів, які завоювали популярність

Манікюр у стилі "Котяче око" став одним із найактуальніших у 2022 році. Нові ідеї дизайну манікюру з металевими переливами завоювали серця мільйонів жінок у всьому світі.

Колірна гама нових видів покриття з ефектом "Котячого ока" вражає різноманітністю та глибиною сяйва. Такий манікюр дозволить створити класичний дизайн, але ніколи не залишиться непоміченим.

Манікюр "Котяче око" візуально подовжує короткі нігті, а також робить витонченішими довгі. Додаткового декору нейл-арт не потребує, проте за бажання можна додати "родзинку" дизайну. У дизайні манікюру "Котяче око" доречно використовувати оксамитовий пісок, стемпінг, малюнки та стрази як декор. Головне, не переборщити, щоб не перетворити вишуканий нейл-арт на нагромадження безглуздого декору. Чудово покриття "Котяче око" підходить для створення класичного або подвійного френча. Кінчики нігтів підведіть лаком будь-якого кольору з ефектом "Котяче око", решту нігтьової пластини прикрасьте блискітками, фольгою, малюнками або залиште як є. Вийде чудовий варіант ділового манікюру, який буде виграшно виглядати і на вечірці.

Дізнайтеся також про новий тренд у світі нейл-арту у 2022 році. Нові ідеї подвійного французького манікюру для довгих та коротких нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ