Today.ua

Манікюр з білосніжним акцентом: нові види нейл-арту набирають популярності у 2022 році

Вишуканий дизайн манікюру з білими акцентами - наймодніший нейл-арт сезону зима-весна 2022 року. З таким манікюром нігті набувають особливого шику, а шкіра рук візуально молодшає років на десять.

Білі акценти в дизайні манікюру підходять жінкам різного віку, відмінно поєднуються з будь-яким стилем і з будь-яким вбранням, підкреслюють індивідуальність. Білі акценти чудово доповнюють багато видів дизайну манікюру, прикрашають короткі та довгі нігті будь-якої форми – овальної, квадратної, мигдалеподібної тощо.

Основний колір манікюру може бути будь-яким – від чорного до різнокольорового. Як білий акцент можна покрити один нігтик лаком білого відтінку, присипати блискітками, прикрасити стразами або іншими видами декору.

Також ви можете покрити всі нігті в білий колір, а потім використовувати декор на власний розсуд, щоб створити унікальний та неповторний дизайн манікюру. Фоном для білих малюнків та декору можна використовувати блакитний, рожевий, синій, сріблястий відтінок. Також підійдуть насичені тони, які вигідно відтіняють шкіру і роблять її візуально молодшою та ніжнішою.

Дуже доречно в манікюрі з білими акцентами використовувати дизайн нігтів у вигляді подвійного френча. Ультрамодний нейл-арт, що прийшов на зміну класичному французькому манікюру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ