Маринована капуста з морквою та буряком – це смачна та корисна овочева закуска для всієї родини. Готується вітамінний салат дуже просто і швидко з найдоступніших продуктів.
Маринована капуста з овочами
Інгредієнти:
- 1 качан капусти (2 кг)
- 3 невеликі буряки
- 3-4 середні моркви
- 2 червоні цибулини
- 8 часточок часнику
Для маринаду:
- 1,5 л води
- 150 мл олії
- 140 мл оцту 6%
- 2 ст. л. солі
- 4 ст. л. цукру
Спосіб приготування: Капусту тонко наріжте ножем або за допомогою спеціальної терки. Очищену моркву та буряк натріть на тертці для моркви по-корейськи. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, часник - платівками. З'єднайте подрібнені овочі в глибокій мисці та перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Змішайте всі інгредієнти маринаду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Гарячим маринадом залийте капусту з овочами, ретельно перемішайте. Коли маринована капуста охолоне, поставте миску на ніч у холодильник.
Смачного!
Приготуйте також смачну вечерю з тушкованої капусти з картоплею та м'ясом. Простий рецепт страви для всієї родини.