Тушкована капуста з картоплею та м'ясом: рецепт корисної та ситної страви на обід чи вечерю

Автор: Лобанова Єлизавета

Тушкована капуста – корисна та ситна страва на гарнір, приготування якої не займає багато часу. Щоб зробити цю страву більш ситною, до неї можна додати гриби, м'ясо, картоплю, рис, квасолю. Все залежить від ваших уподобань. Однак, якщо ви хочете нагодувати обідом або вечерею всю сім'ю, тоді поєднуйте капусту з м'ясом і картоплею, і точно не прогадаєте.

Тушкована капуста з картоплею та м'ясом: рецепт корисної та ситної страви на обід чи вечерю - today.ua

Тушкована капуста з картоплею та м'ясом

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна - 450 г
  • Свинина – 225 г
  • Вода – 225 мл
  • Томатна паста - 113 г
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт
  • Рослинна олія – 1,5 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком.

Тушкована капуста з картоплею та м'ясом: рецепт корисної та ситної страви на обід чи вечерю Білокочанну капусту потрібно помити, обсушити паперовими рушниками, а потім тонко нашаткувати.

Моркву нарізаємо дрібними кубиками та обсмажуємо на сковороді. Як тільки морква трохи зарум'янилася, до неї додаємо шматочки свинини. М'ясо попередньо потрібно помити та нарізати.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Через 5 хвилин у сковорідку з тушкованою морквою та м'ясом наливаємо 100 мл води та додаємо спеції. Тушкуємо м'ясо на маленькому вогні протягом 20 хвилин.

Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Відправляємо її на сковороду разом з нашаткованою капустою. Додаємо до усіх інгредієнтів ще 200 мл води та гасимо 20 хвилин.

Томатний соус або томати у власному соку додаємо в капусту вже практично в кінці приготування.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

За 5 хвилин до готовності посипаємо тушковану капусту свіжою зеленню. У нас вийшло фактично рагу з м'ясом, яке замінить повноцінний гарнір із другою стравою.

Раніше повідомлялося, навіщо деякі господині додають у тушковану капусту яйце.