Маринована капуста з морквою та буряком: рецепт приготування вітамінної закуски нашвидкуруч

Автор: Шевченко Лилия

Маринована капуста з морквою та буряком – це смачна та корисна овочева закуска для всієї родини. Готується вітамінний салат дуже просто і швидко з найдоступніших продуктів.

Маринована капуста з морквою та буряком: рецепт приготування вітамінної закуски нашвидкуруч - today.ua

Маринована капуста з овочами

Інгредієнти:

  • 1 качан капусти (2 кг)
  • 3 невеликі буряки
  • 3-4 середні моркви
  • 2 червоні цибулини
  • 8 часточок часнику

Для маринаду:

  • 1,5 л води
  • 150 мл олії
  • 140 мл оцту 6%
  • 2 ст. л. солі
  • 4 ст. л. цукру

Спосіб приготування: Маринована капуста з морквою та буряком: рецепт приготування вітамінної закуски нашвидкуруч Капусту тонко наріжте ножем або за допомогою спеціальної терки. Очищену моркву та буряк натріть на тертці для моркви по-корейськи. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, часник - платівками. З'єднайте подрібнені овочі в глибокій мисці та перемішайте.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Змішайте всі інгредієнти маринаду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Гарячим маринадом залийте капусту з овочами, ретельно перемішайте. Коли маринована капуста охолоне, поставте миску на ніч у холодильник.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також смачну вечерю з тушкованої капусти з картоплею та м'ясом. Простий рецепт страви для всієї родини.