Мариновані кабачки по-корейськи: рецепт найшвидшої і найсмачнішої закуски

Автор: Шевченко Лилия

Кабачки дуже корисні для здоров'я людини в будь-якому віці. З цього недорогого овоча можна приготувати масу різноманітних страв, наприклад, хрустку закуску з кабачка по-корейськи. Це дуже смачно, ароматно і корисно!

Мариновані кабачки по-корейськи: рецепт найшвидшої і найсмачнішої закуски - today.ua

Мариновані кабачки по-корейськи: рецепт

Інгредієнти:

  • 2 молодих кабачка
  • 1 морква
  • 1 солодкий болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 3-4 зубчики часнику
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 3 ст. л. оцту 9%
  • 1 ч. л. меленого коріандру
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • 1 ч. л. цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • перець червоний мелений за смаком
  • перець чорний мелений за смаком

Спосіб приготування:

Наріжте кабачки тонкою соломкою, моркву натріть на тертці для корейської моркви. Болгарський перець і ріпчасту цибулю поріжте максимально тонкими півкільцями. Складіть овочі в глибоку миску і перемішайте. Мариновані кабачки по-корейськи: рецепт найшвидшої і найсмачнішої закуски Соняшникову олію підігрійте на плиті, а потім полийте ним овочеву суміш. Додайте прянощі і дрібно порізаний часник. Ретельно перемішайте.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Заправте овочеву суміш оцтом, ще раз добре перемішайте і помістіть в холодильник на одну годину. За цей час кабачки по-корейськи промаринуються і стануть дуже смачними.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також мариновані зелені помідори на зиму. Така закуска замінить огірки і гриби. Рецепт дуже простий і швидкий.

Головне