Today.ua

Мариновані кабачки по-корейськи: рецепт найшвидшої і найсмачнішої закуски

Кабачки дуже корисні для здоров'я людини в будь-якому віці. З цього недорогого овоча можна приготувати масу різноманітних страв, наприклад, хрустку закуску з кабачка по-корейськи. Це дуже смачно, ароматно і корисно!

Мариновані кабачки по-корейськи: рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Наріжте кабачки тонкою соломкою, моркву натріть на тертці для корейської моркви. Болгарський перець і ріпчасту цибулю поріжте максимально тонкими півкільцями. Складіть овочі в глибоку миску і перемішайте. Соняшникову олію підігрійте на плиті, а потім полийте ним овочеву суміш. Додайте прянощі і дрібно порізаний часник. Ретельно перемішайте.

Заправте овочеву суміш оцтом, ще раз добре перемішайте і помістіть в холодильник на одну годину. За цей час кабачки по-корейськи промаринуються і стануть дуже смачними.

Смачного!

Приготуйте також мариновані зелені помідори на зиму. Така закуска замінить огірки і гриби. Рецепт дуже простий і швидкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ