Кабачки дуже корисні для здоров'я людини в будь-якому віці. З цього недорогого овоча можна приготувати масу різноманітних страв, наприклад, хрустку закуску з кабачка по-корейськи. Це дуже смачно, ароматно і корисно!
Мариновані кабачки по-корейськи: рецепт
Інгредієнти:
- 2 молодих кабачка
- 1 морква
- 1 солодкий болгарський перець
- 1 цибулина
- 3-4 зубчики часнику
- 3 ст. л. соняшникової олії
- 3 ст. л. оцту 9%
- 1 ч. л. меленого коріандру
- 1 ч. л. меленої паприки
- 1 ч. л. цукру
- 0,5 ч. л. солі
- перець червоний мелений за смаком
- перець чорний мелений за смаком
Спосіб приготування:
Наріжте кабачки тонкою соломкою, моркву натріть на тертці для корейської моркви. Болгарський перець і ріпчасту цибулю поріжте максимально тонкими півкільцями. Складіть овочі в глибоку миску і перемішайте.
Заправте овочеву суміш оцтом, ще раз добре перемішайте і помістіть в холодильник на одну годину. За цей час кабачки по-корейськи промаринуються і стануть дуже смачними.
Смачного!
Приготуйте також мариновані зелені помідори на зиму. Така закуска замінить огірки і гриби. Рецепт дуже простий і швидкий.