Today.ua

Мариновані кабачки за 15 хвилин: рецепт смачного і хрусткого вітамінного салату на кожен день

З кабачків можна все літо готувати смачний і ароматний салат. Овочі нарізають тонкими пластинками, маринують в пряному соусі. Рецепт простий і швидкий, але результат завжди виходить приголомшливим.

Мариновані кабачки нашвидкуруч

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Вимиті і обсушені кабачки за допомогою овочерізки наріжте тонкими пластинками. В окремій чашці змішайте оцет, пропущений через прес часник, рідкий мед (якщо потрібно, розтопіть на водяній бані). Додайте в заправку сіль за смаком і залийте соняшниковою (можна замінити оливковою) олією. Добре перемішайте.

Зелень дрібно порубайте, всипте в маринад і знову перемішайте до однорідності. Отриманою заправкою залийте кабачкові стрічки, акуратно перевертаючи лопаткою або виделкою.

Накрийте миску з салатом кришкою і залиште маринуватися на 15 хвилин при кімнатній температурі. Зберігайте в холодильнику кілька днів.

Смачного!

Приготуйте також з кабачка і сиру смачну запіканку на сковороді. Рецепт сімейної вечері нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ