Today.ua

Меган Маркл через три місяці після пологів з'явилася перед публікою

У день народження принца Гаррі світ побачила нова обкладинка американського видання Time. Разом зі своєю дружиною Меган Маркл спадкоємець британського престолу увійшов в 100 найвпливовіших людей 2021 року. Закохані завоювали перше місце в категорії "Ікони".

На одній з альтернативних обкладинок видання колишня американська актриса постала через три місяці після пологів. Меган Маркл зображена в білих вільних брюках і класичній білій сорочці. Її волосся залишилося розпущеним, а в макіяжі зроблений акцент на очах. Поряд з нею стоїть Гаррі, одягнений в темні джинси і светр-поло.

"У світі, де у кожного є думка про людей, яких вони не знають, герцог і герцогиня здатні співпереживати людям, яких вони не знають. Вони не просто висловлюють думку. Вони біжать назустріч боротьбі", - зазначив засновник некомерційної організації World Central Kitchen Хосе Андрес, який одержує підтримку від фонду принца Гаррі і Меган Маркл Archwell Foundation.

В офіційному акаунті фонду в Інстаграм в день 37-річчя британського принца з'явилося ще одне фото пари. Закохані одягнені в наряди темно-зеленого відтінку і зображені, мабуть, на території їхнього будинку в Монтесіто.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

"Цей прекрасний портрет знаменує собою перший раз, коли всесвітньо відома пара офіційно позувала разом для зйомки обкладинки журналу", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон запідозрили в четвертій вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ