Today.ua

Мінус 127 кілограмів: Максим Фадєєв змінився до невпізнання

Максим Фадєєв не перестає дивувати своїх шанувальників кардинальними перетвореннями. Музикант похвалився, як він зараз виглядає, скинувши 127 кілограмів. Також артист розповів, хто допоміг йому в цьому нелегкому шляху.

"Багато води утекло з тих пір, як я почав худнути. Результат - 127 кг мінус. І ось тепер можу сказати, що і без моєї подруги Оксани Михайлівни Драпкіна написати програму б не вийшло!", - зазначив музикант.

Російський продюсер і виконавець поділився новою фотографією з шанувальниками в особистому акаунті в Інстаграм. Максим Фадєєв, що змінився до невпізнання, постав в кадрі разом зі своєю подругою, яка допомогла йому розписати програму харчування для схуднення. Макс зображений в чорних брюках і, мабуть, своїй старій футболці, яка сидить на ньому як плаття.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МАКСИМ ФАДЄЄВ (@fadeevmaxim)

Харчувався Фадєєв за особливою програмою, розробленою для нього Дослідницьким Центром профілактичної медицини.

"Ось тепер це можна говорити, і тепер це не просто слова, це вже наука! І тепер, програма для схуднення від мене, буде підкріплена науковими та медичними висновками! Дуже скоро, ми представимо вам нашу програму! І це переверне уявлення про багато що! Будьте здорові!" - зазначив Максим Фадєєв.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк" Ганна Богдан розкрила секрет свого схуднення на 16 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ