Today.ua

“Моє серце зайняте“: DZIDZIO розповів про особисте життя після розлучення

DZIDZIO ака Михайло Хома розлучився рік тому. За цей час в його житті багато що змінилося. Артист розповів, чи з'явилася в його житті інша жінка.

Розлучення DZIDZIO і співачки SLAVIA стало для багатьох несподіванкою. Михайло і Ярослава Хома прожили в шлюбі 20 років. За цей час Міша став успішним артистом і зіркою шоу-бізнесу, а коли того ж захотіла його дружина, підтримки не отримала. Саме це і стало причиною завершення відносин і багаторічного шлюбу.

Зараз SLAVIA зайнята кар'єрою: пише пісні, знімає кліпи і робить все, щоб на неї звернули увагу. А ось DZIDZIO повністю занурився в кінематограф. Днями світ побачила нова картина його режисури "Де гроші?" В інтерв'ю Михайло Хома розповів, як у нього йдуть справи на особистому фронті.

"Я поки не помічаю жінок. Я зараз весь у роботі, я тільки що закінчив роботу над фільмом. Моє серце зайняте роботою", - зазначив він.

Однак DZIDZIO впевнений, яку жінку хоче бачити поруч із собою. Це повинна бути мила жінка, з якою можна було б добре провести час разом:

"Бачу поруч з собою милу жінку. Не дарма ж кажуть, мила - це коли серцю мила, і розуму, і голові. Коли можна побути разом і наодинці. Тобто милою людина повинна бути".

Нагадаємо, DZIDZIO зізнався, що залишив колишній дружині після розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ