Today.ua

“Молюсь за всіх сильних жінок України“: дружина Андрія Шевченка показала рідкісне фото свекрухи

Поки Андрій Шевченко працює в тилу, збираючи кошти на допомогу Україні, і зв'язуючись з політиками для вирішення гуманітарних проблем, його родина продовжує перебувати в Києві. Його мама та сестра з чоловіком вирішили залишатися в українській столиці і робити все можливе для допомоги місцевому населенню та ЗСУ.

8 березня, у Міжнародний жіночий день, дружина Андрія Шевченка опублікувала рідкісні фото своєї свекрухи, а також українських жінок-військових, волонтерів, пенсіонерів та постраждалих під час війни Росії проти України.

"Молимося за всіх сміливих, сильних жінок, які сьогодні перебувають в Україні, і за тих, хто був змушений покинути свої будинки цього Міжнародного жіночого дня", - зазначила колишня модель Крістен Пазік.

Раніше в інтерв'ю Андрій Шевченко розповів, що його рідні не збираються залишати місто та допомагатимуть столиці, чим зможуть.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kristen (@kristenpazik)

"Мої родичі, мама, сестра у Києві, і нікуди не поїдуть. Вони будуть там. І по можливості допомагають, роблять все, що можливо. Вони організовуються, йдуть в укриття, намагаються передавати їжу. Хочу подякувати всім солдатам, усім людям, які сьогодні захищають мою країну – ви мої Герої!" – зазначив легендарний український футболіст.

Нагадаємо, дружина Кличка здивувала зворушливим виконанням гімну України: "Ми всі можемо зробити свій внесок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ