Морква по-корейськи з маринованими огірками – це хрумка вітамінна закуска з пікантним смаком. Такий салат прийнято подавати до м'ясних та рибних страв, готується він швидко та просто.
Морква по-корейськи з маринованими огірками
Інгредієнти:
- 1 кг моркви солодких сортів
- 4 великі мариновані огірки
- 3 ріпчасті цибулини
- 3-4 часточки часнику
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 0,3 ч. л. меленого чорного перцю
- 1 ч. л. меленого перцю чилі
- 1 ч. л. меленого коріандру
- по 1 ч. л. ложці цукру та солі
- 1 ст. л. оцту 9%
- 1 ст. л. огіркового розсолу
Спосіб приготування:
Очищену від шкірки і вимиту моркву натріть на тертці для корейської моркви. Складіть у глибоку миску, полийте розсолом і перемішайте. Часник пропустіть через прес, змішайте з коріандром, чорним та червоним перцем, цукром, сіллю та оцтом. Отриманою сумішшю полийте моркву, додайте нарізані тонкою соломкою мариновані огірки та ретельно перемішайте.
Цибулю поріжте тонкими півкільцями, обсмажте на олії до золотистого відтінку. Відразу ж перекладіть у миску з овочами та перемішайте. Дайте салату настоятися кілька годин у холодильнику і можна подавати до столу.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Смачного!
Дізнайтесь також, як приготувати за 10 хвилин смачну корейську моркву за класичним рецептом.