Морква по-корейськи з маринованими огірками – це хрумка вітамінна закуска з пікантним смаком. Такий салат прийнято подавати до м'ясних та рибних страв, готується він швидко та просто.
Морква по-корейськи з маринованими огірками
Інгредієнти:
- 1 кг моркви солодких сортів
- 4 великі мариновані огірки
- 3 ріпчасті цибулини
- 3-4 часточки часнику
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 0,3 ч. л. меленого чорного перцю
- 1 ч. л. меленого перцю чилі
- 1 ч. л. меленого коріандру
- по 1 ч. л. ложці цукру та солі
- 1 ст. л. оцту 9%
- 1 ст. л. огіркового розсолу
Спосіб приготування:
Очищену від шкірки і вимиту моркву натріть на тертці для корейської моркви. Складіть у глибоку миску, полийте розсолом і перемішайте.
Цибулю поріжте тонкими півкільцями, обсмажте на олії до золотистого відтінку. Відразу ж перекладіть у миску з овочами та перемішайте. Дайте салату настоятися кілька годин у холодильнику і можна подавати до столу.
Смачного!
Дізнайтесь також, як приготувати за 10 хвилин смачну корейську моркву за класичним рецептом.