Приготувавши одного разу морозиво за цим рецептом, ви більше не захочете купувати холодні ласощі в магазині. Полуницю можна замінити малиною, смородиною, м'якоттю банана або абрикоса. У будь-якому випадку, вийде дуже смачно.
Полуничне морозиво в домашніх умовах
Інгредієнти:
- 600 г свіжої полуниці
- 0,5 л вершків 20%
- 150 г цукру
- 25 кукурудзяного крохмалю
Спосіб приготування:
Полуницю подрібніть блендером, всипте цукор, перемішайте і доведіть до кипіння на середньому вогні. Окремо змішайте 100 мл вершків з кукурудзяним крохмалем, постійно помішуючи лопаткою влийте вершкову суміш в ємність з полуницею. Варіть до загусання. Зніміть каструлю з злегка загусла масою з вогню, остудіть і влийте решту вершків. Перемішайте до однорідності, а потім перелийте в великий пластиковий контейнер з кришкою. Поставте в морозилку. Через півгодини збийте вже трохи застиглу масу міксером на слабких оборотах і знову поверніть в морозильну камеру.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Повторіть процедуру тричі з інтервалом в 30 хвилин. Залиште морозиво на кілька годин, щоб воно як слід застигло. Після чого розкладіть по креманках, прикрасьте ягодами або посипте крихтою шоколаду.
Смачного!
Відмінним десертом на літо також послужать оладки з сиром і яблуками. Рецепт найпростішої випічки.