Today.ua

“Може краще помовчати“: Суханов та Завадюк засудили слова Ірини Федишин про грішників із ЛГБТ

Українська співачка Ірина Федишин уплуталася у великий скандал через свої висловлювання про людей нетрадиційної орієнтації. Назвавши представників ЛГБТ-спільноти грішниками, які дадуть відповідь перед Богом, вона приголомшила величезну кількість людей, а також зірок.

Позицію виконавиці не зрозуміли не лише самі люди нетрадиційної орієнтації, а й українці, які сучасно мислять. На свою адресу Ірина Федишин отримала дуже багато невтішних повідомлень і стала ціллю для цькування.

На слова артистки насамперед відреагувала неурядова організація Ukraine Pride - пропатріотичний квір-рух:

"Шановній Ірині лише на хвилинку здалося, що вона послана Богом, щоб попередити ЛГБТІК про великий гріх, але насправді Бог послав її показати іншим публічним людям, як робити не потрібно".

А ось український продюсер шоу "Голос країни" та "Танці із зірками" прокоментував слова співачки так:

"Сором. Справжній гріх - дискримінувати інших".

Однак Ірина Федишин не відступає від своєї позиції, зазначаючи, що у Святому Письмі йдеться про те, що гріх – це гомосексуалізм. При цьому співачка наголошує, що вона нікого не дискримінує, а самі представники ЛГБТ толерантністю не відрізняються, враховуючи коментарі під її публікаціями. На нове відео з відповіддю Ірини Федишин на хейт відреагував і ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов: "Може просто промовчати тоді, якщо справді не можете зрозуміти, що кохання існує і в одностатевих стосунках". Проте виконавиця лише змогла, що знову наполягати на тому, що яке їй питання задали – так вона й відповіла, уклавши, що "щастя в чистоті".

"Чистота - це кохання! І якщо ви не можете зрозуміти, що представникам ЛГБТ теж характерне це почуття і у них є сім'ї, побудовані саме на коханні, то чия це проблема? Більше того, ЛГБТ - це такі ж люди, як і ви! І якщо вони і відрізняються від вас, то лише повагою до вашого вибору кохання!" - заявив Суханов.

Відповідаючи на запитання "чия це проблема", Ірина Федишин зауважила: "…ну точно не моя, а лише тих людей, які обрали таке життя". Також виконавиця показала, які повідомлення їй пишуть "шановні та толерантні" люди. У всіх гріхах та пропаганді ЛГБТ Ірина Федишин звинуватила підтримку ЗМІ:

"Поступово створюється ситуація, коли захисту потребує найцінніша складова суспільства – а це сім'я. Яка має на меті народження та повноцінне виховання дітей. І чим більше ми спілкуємося про це – тим більше це може підштовхнути до такого гріховного вибору".

Нагадаємо, Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через його концерт у Москві: “Він кинув на мене тінь. Ганьба!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ