Today.ua

Можна тільки позаздрити: донька Ольги Сумської у топі та легінсах засвітила рельєфний прес та стрункі ноги

Старша дочка Ольги Сумської багато працювала над тим, щоб досягти тіла мрії. І їй це справді вдалося. Попри те, що на свята вона дозволяла і улюблені страви, і навіть солодощі, вона виглядає неперевершено.

В особистому обліковому записі в Інстаграм 31-річна актриса поділилася приголомшливою фотографією. У кадрі Антоніна Паперна постала у яскраво-рожевих еластичних легінсах, які підкреслили її стрункі підкачані ноги, та спортивному блідо-рожевому топі.

"Тренування бадьорять у таку погоду", - зазначила в публікації Антоніна Паперна.

Уся увага спрямована на вузьку талію доньки Ольги Сумської, її плоский живіт і рельєфний прес, якому можуть позаздрити багато хто. Також актриса може похвалитися красивими рельєфними руками та гладкою оксамитовою шкірою без вад.

"Який шикарний прес", "Ти ж моя красуня! Пишаюся!", "Яка неприємно худа і спортивна дівчина, одним словом відьма, відписка", "Красуня", "Ви супер", - захоплюються зовнішнім виглядом Тоні підписники.

Донька Ольги Сумської умудряється не лише стежити за фігурою, а й виховувати двох маленьких дітей. Старшій дитині Антоніни Паперної всього 4 роки, а молодшій лише навесні виповниться 2.

Нагадаємо, донька Ольги Сумської показала кумедне відео з дітьми та чоловіком: "День сім'ї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ