Today.ua

М'ясо по-французьки без майонезу з песто та моцареллою - простий рецепт ідеальної страви на вечерю

Для тих, хто любить м'ясо французькою, але піклується про свою фігуру, можна спробувати альтернативний рецепт. Страва з курячого філе або індички з моцарелою та песто не залишить нікого байдужим.

М'ясо по-французьки без майонезу - простий рецепт ідеальної страви на вечерю

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе натираємо сіллю, перцем, сухим часником та паприкою.
  2. Викладаємо у форму.
  3. Змащуємо кожне філе по 1 столовій ложці песто.
  4. Тонко нарізаємо моцарелу і викладаємо по дві скибочки на кожне філе.
  5. Нарізаємо помідори на кружечки, солимо, перчимо і викладаємо на сир. Зверху присипаємо на смак пармезаном.
  6. Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці до готовності м'яса протягом 20 хвилин. Збільшити температуру і запікати ще 3-5 хвилин до появи апетитної скоринки.
  7. Найкраще подавати з цукіні та макаронами. Макарони можна полити рідиною, яка утворилася після приготування м'яса по-французьки.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Christine Pay (@eatpayylove)

Песто можна взяти магазинне або зробити його самостійно.

Песто – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Базилік, часник, пармезан, горіхи та сіль покласти в блендер і перебити. Можна додати пластівці чилі (для пікантності).
  2. Влити оливкову олію та перебити ще раз.

Песто можна зробити без пармезану та кедрових горішків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Christine Pay (@eatpayylove)

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати смачну вівсянку на сніданок із секретним інгредієнтом. Що додати в кашу одразу після приготування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ