Today.ua

Надя Дорофєєва блиснула стрункими ніжками в халаті на засніженому подвір'ї

Надя Дорофєєва так сильно зраділа, коли в Києві випав сніг, що в одному лише халаті вибігла на подвір'я свого розкішного приватного будинку, щоб насолодитися красою. На опублікованих знімках співачка у всій красі продемонструвала свої стрункі ніжки.

Після життя в квартирі в Києві, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес вирішили перебратися у власний будинок. І, судячи з усього, не пошкодували про це. Подружжя побудувало розкішний особняк за містом з власним басейном.

Завдяки тому, що у виконавиці є власний двір, їй нічого не завадило зустрічати сніг в одному лише халаті та з кавовим коктейлем в руках.

В особистому акаунті в Інстаграм українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала кілька нових фотографій. У кадрі зірка з'явилася в білому банному халаті, цілком ймовірно, надітому на голе тіло.

На знімках виконавиця хіта «Горить» показала задню частину будинку і простору територію. Пробігшись по снігу, співачка написала:

«Не, ну якщо таааак красиво, тоді ладно».

Шанувальники прийшли в захват від опублікованих Надією фотознімків.

«ДОРОФЄЄВА навіть взимку горить», «Ці фотки нереально красиві», «твоя посмішка чудова», «Яка ти щаслива спасибі за настрій», «Бігом в будинок, холодно», «В халаті не холодно?», - пишуть підписники.

Нагадаємо, стало відомо, скільки Надя Дорофєєва та Володимир Дантес витратили на тритижневу відпустку на Балі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ