Вважається, якщо жінка може приготувати торт "Наполеон", то вона прекрасна господиня. А якщо морочитися з випіканням коржів не хочеться або не виходить, завжди є альтернатива. Пропонуємо вам приготувати улюблений торт із листкового печива та без випічки – легко та просто, а головне смачно.
"Наполеон" без випічки – рецепт
Складові:
- 65 шт. листкового печива (наприклад, "вушки")
- 1 л молока
- 4 яйця
- 150 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 6 ст. л. борошна
- 15 г ванільного цукру
Спосіб приготування:
- Крем: змішуємо яйця, цукор та борошно – добре перемішуємо. Додаємо ванільний цукор і поступово вливаємо молоко, щоб не було грудочок.
- Крем ставимо на вогонь, постійно помішуючи, щоб він став густим. Додаємо вершкове масло і доводимо до повного розчинення.
- На блюдо викладаємо печиво, змочене в теплому кремі. Між шарами рясно змащуємо кремом, те саме робимо з боків нашого торта і зверху. Декілька штук печива подрібнюємо в крихту і посипаємо зверху торта. Або можна взяти горіхи.
- Прибираємо "Наполеон" у холодильник на ніч, а наступного дня насолоджуємося його чудовим смаком.
Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати вівсяноблін з бананом – смачний та корисний сніданок.