Today.ua

Настя Каменських в ефектній сукні з розрізом змусила чоловіків заздрити Потапу

Настя Каменських показала свої розкішні довгі ноги та прекрасну струнку фігуру в ефектній сукні з глибоким розрізом. Співачка збентежила шанувальників красою і грайливістю, а чоловіки поскаржилися, чому така дівчина дісталася не їм.

Українська співачка Настя Каменських довгий час працювала разом з Олексієм Потапенко в дуеті. На той момент артист був одружений. Але, мабуть, пристрасть між колегами була настільки сильною, що опиратися їй вони не змогли. В результаті робочі відносини перейшли в романтичні.

Через довгі роки підозр і чуток про їх зв'язок, Потап і Настя повідомили, що вони разом. Успішна артистка старанно працювала над собою, стежила за харчуванням і зайнялася спортом, щоб у весільній сукні мати чудовий вигляд. Виглядає зараз Каменських дійсно прекрасно, а тому зовсім не обділена чоловічою увагою в Інстаграм. Однак тільки на компліментах все і закінчується, адже вдома Настю чекає улюблений і успішний чоловік.

У мікроблозі співачка опублікувала два нових фото, позуючи в ефектному жовтому вбранні з пір'ям. Спущена лінія декольте оголила витончені ключиці Насті Каменських, силует на запах підкреслив талію, а високий розріз на спідниці продемонстрував довгі стрункі ніжки.

«Дуже довгі ноги», «Блін, Настя тебе тут не впізнати! Красуня», «ох заздрю птп», «Настя ви як завжди чарівні», «Еталон краси !!! Захоплююся !!!», - пишуть шанувальники.

Навіть Потап знає, наскільки йому пощастило, і поспішає прокоментувати кожне фото дружини. Нагадаємо, Настя Каменських порушила правила закоренілої ЗОЖніци та показала, чим іноді балує себе на вихідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ