Today.ua

Наталя Могилевська вразила фігурою після стрімкого схуднення

Наталя Могилевська захопила шанувальників своїм зовнішнім виглядом. За останній час артистка стрімко схудла і покращала. Ходять чутки, що зірка також зустріла чоловіка.

Зовсім нещодавно українська співачка поділилася з фанатами секретами свого схуднення, а тепер показала, до яких результатів ця дієта її привела. Дійсно Наталя Могилевська помітно схудла і може похвалитися стрункою фігурою з апетитними формами.

"Всі мої друзі поїхали в Одесу на травневі, а я намагаюся не відвідувати занадто людні місця і проводжу ці вихідні вдома", - зазначила артистка в публікації.

На фото, яким вона поділилася з підписниками, зірка позує на території заміського будинку, орендованого нею до кінця літа. Наталя Могилевська постала в симпатичній бежевій сукні-міді з ефектним декольте, з якого видніється її бюстгальтер. Образ виконавиця завершила масивним ланцюгом на шиї. Фанати прийшли в захват при вигляді зірки, відзначаючи, наскільки ж вона прекрасно виглядає.

"Я не впізнала ..... помолодшала ... покращала ... пострункішала ... КРАСУНЯ !!!", "Пані Наталю, ви прекрасна жінка!", "Ви дуже красива", "Ви зараз особливо жіночна", "Наташа, тобі дуже красиво в платті. Ти жіночна і витончена", - пишуть підписники.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталя Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Українська зірка розповіла, що раз на тиждень дуже любить розслабитися за переглядом фільму, прирівнюючи кінострічки до творів мистецтва. Однак Наталя Могилевська підкреслила, що не забиває собі мозок, тікаючи від проблем і живучи чужим життям в телевізорі, кожен день.

"Це буває раз на місяць, але не кожен день, приходячи з роботи додому, забивати собі мозок будь-якою жуйкою, аби не думати про проблеми або про себе. Це чистої води прокрастинація, лінь і забивання мозку чужими життями, чужими думками", - категорично зазначила Могилевська.

Нагадаємо, Наталія Могилевська розкрила особистість таємного чоловіка, з яким її сфотографували папараці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ