Багато господинь не наважуються готувати тонкі млинці, оскільки вони часто виходять гумовими, надто щільними та липнуть до сковороди. Щоб ваші млинці були мереживними, пухкими та дуже смачними, додайте в тісто лише один інгредієнт.
У процесі замішування тіста на млинці використовуйте якісне пшеничне борошно, обов'язково просійте його не менше двох разів. Це дозволить збагатити борошно киснем, що надасть готовим млинцям пишності та м'якості.
Замішуйте тісто із зазначених у рецептурі компонентів, дотримуючись пропорцій. Однак не забудьте в процесі додавання борошна, всипати в тісто лише одну щіпку соди. Цей секретний інгредієнт найкраще змішати з борошном та невеликою кількістю лимонної кислоти. Суміш, що вийшла, зіграє роль розпушувача тіста, завдяки якому готові млинці набудуть пишності і ніжного смаку. Крім того, при замішуванні тіста бажано додати пару ложок розтопленого вершкового масла, щоб млинці стали ще смачнішими та апетитними. Готові млинці остудіть та подавайте з улюбленими начинками.
Смачного!
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Приготуйте для близьких тонкі млинці без яєць. Рецепт та секрети приготування ідеальних млинців для всієї родини.