Названа найпоширеніша помилка всіх господинь, яка псує червоний борщ

Автор: Шевченко Лилия

Багато господинь скаржаться, що у них не виходить приготувати смачний і ароматний український борщ. Насправді, вони просто допускають типову помилку під час закладки овочів і приготування піджарки.

Названа найпоширеніша помилка всіх господинь, яка псує червоний борщ - today.ua

Професійні кухарі стверджують, що український червоний борщ вийде дуже смачним і в міру насиченим, якщо під час його приготування застосовувати просту формулу.

Якщо червоний борщ готується на м'ясному бульйоні, наприклад, з м'яса свинини або яловичини, то піджарку ні в якому разі не можна готувати на жирі або соняшниковій олії. Цибулю, моркву і буряк необхідно подрібнити звичним способом, а потім тушкувати з додаванням невеликої кількості води до готовності. Названа найпоширеніша помилка всіх господинь, яка псує червоний борщ Якщо ж страва готується на воді або овочевому бульйоні, то в цьому випадку піджарку можна зробити на салі або олії. Подрібнені цибулю, моркву і буряк слід обсмажити до легкої рум'яної скоринки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Український червоний борщ вийде занадто жирним і придбає неприємні смакові якості, коли він вариться з жирними сортами м'яса, ще й засмажений.

Популярні зараз

Названо тариф на електроенергію з 1 травня

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Мінімальну зарплату українським суддям з ВРП підвищили до 236 тысяч гривен

ГУР атакувало завод з виробництва стратегічних бомбардувальників Ту-22М у Казані

Приготуйте також смачну заправку для червоного борщу на зиму. Рецепт соусу дуже простий, а готувати з ним борщ одне задоволення.