Багато господинь скаржаться, що у них не виходить приготувати смачний і ароматний український борщ. Насправді, вони просто допускають типову помилку під час закладки овочів і приготування піджарки.
Професійні кухарі стверджують, що український червоний борщ вийде дуже смачним і в міру насиченим, якщо під час його приготування застосовувати просту формулу.
Якщо червоний борщ готується на м'ясному бульйоні, наприклад, з м'яса свинини або яловичини, то піджарку ні в якому разі не можна готувати на жирі або соняшниковій олії. Цибулю, моркву і буряк необхідно подрібнити звичним способом, а потім тушкувати з додаванням невеликої кількості води до готовності.
Український червоний борщ вийде занадто жирним і придбає неприємні смакові якості, коли він вариться з жирними сортами м'яса, ще й засмажений.
Приготуйте також смачну заправку для червоного борщу на зиму. Рецепт соусу дуже простий, а готувати з ним борщ одне задоволення.