Today.ua

Названо чотири продукти, які псують зовнішність і прискорюють процеси старіння

Тим, хто хоче виглядати свіжо, молодо і привабливо до глибокої старості, слід відмовитися від чотирьох продуктів харчування. Дієтологи назвали види їжі, яка псує не тільки фігуру, але і шкіру, волосся, запускає процеси старіння.

Солодощі

Зайвий цукор в організмі призводить до затвердіння колагену, це призводить до того, що шкіра покривається пігментними плямами і зморшками, втрачає пружність. У ласунів, які жити не можуть без цукерок, печива і тортиків, обличчя набуває специфічних особливостей: зморшки в верхній частині чола, мішки під очима, шкіра стає тонкою і набуває блідо-сірого відтінку, з'являється висип і акне.

Вино та солодкі алкогольні напої

У спиртних напоях багато не тільки цукру, в них містяться пестициди і сульфіти, які викликають зневоднення організму. Після випитого келиха печінка починає працювати на межі можливого, разом із втратою вологи з організму виводяться вітаміни і мікроелементи. Все це провокує розвиток великої кількості небезпечних недуг, шкіра стає обвислою, зморшкуватою, набуває червонувато-синього відтінку.

У любителів вина на переніссі утворюються помітні зморшки і плями, виникає припухлість повік, розширюються пори, шкіра червоніє і покривається сіточкою дрібних складочок, носогубні заломи стають більш вираженими.

Борошняні вироби

У великих цінителів хлібобулочних виробів шкіра стає проблемною, з'являються вугрі на верхній частині лоба і висип на щоках, шкіра червоніє і опухає, підборіддя покривається акне і пігментними плямами.

Молоко

Свіже молоко не завжди корисно для дорослих людей. Надмірне вживання натурального коров'ячого продукту призводить до появи запалень на шкірі обличчя, повіки стають опухлими, під очима виникають темні круги і мішки, підборіддя покривається прищами, щоки стають впалими.

Дізнайтеся також, які п'ять продуктів харчування провокують головний біль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ