Today.ua

Названі чоловіки за знаком Зодіаку, які влаштовують істерики та скандали гірше за жінок

Немає нічого гіршого за чоловіка, який з піною біля рота кричить і доводить щось. І вони справді існують. Астрологи впевнені, що в залежності від знаку Зодіаку чоловіки можуть мати зовсім нечоловічий характер, бути схильними до істерик та скандалів.

Найістеричніші чоловіки за знаком Зодіаку

Діва

П'яте місце у цьому списку посідають чоловіки-Діви за періодичні скандали. Хоч вони бувають і не часто, але дратують своєю необґрунтованістю. Представник цього знака готовий роздмухати проблему з нічого – сам придумав, сам образився. Також чоловіки-Діви дуже залежні від свого настрою, і якщо щось пішло не так, то можуть зірватися та влаштувати скандал. Іноді здається, що їм у кайф пограти на нервах рідних і близьких, як енергетичні вампіри.

Рак

Представники цього знака займають четвертий рядок у рейтингу за зайву емоційність та нездатність говорити стримано. Щобільше, на публіці, перед друзями та колегами – вони приклад стійкості, скромності та сили духу, а прийшовши додому, спускають усіх собак на близьких. Не дай Боже викликати у чоловіка-Рака підозри, він із вас не злізе, доки не почує те, що хоче чути. Іноді вони доводять ситуацію до абсурду, і все життя поводяться як примхливі хлопчаки.

Лев та Стрілець

Ці два знаки Зодіаку ділять третє місце, тому що дуже люблять вступати в суперечки, але їм нецікава чиясь думка, всі повинні погодитися з їхньою точкою зору. Це вперті, гордовиті люди, які не вміють визнавати своїх помилок. У них не повернеться язик сказати слово "вибач". Скандал у стосунках з Левом та Стрільцем може початися на порожньому місці, оскільки вони звикли драматизувати. Також дуже складно вислуховувати постійні нотації та моралі, адже вони знають краще, як вам потрібно жити.

Скорпіон

Друге місце урочисто присуджується чоловікові-Скорпіонові, який жалить по-справжньому. Скандал і сцену ревнощів він може влаштувати на порожньому місці, а ніяких доказів і слухати не стане. На роботі та перед друзями він уміє себе стримувати, а вдома цілком може зірватися. Скорпіон запалюється як сірник, і так само тухне, при цьому образивши близьких і коханих. І вже за п'ять хвилин він починає спілкуватися, як ні в чому не бувало, ось тільки у домочадців настрій уже зіпсований.

Овен

І лідерами цього не зовсім приємного списку є чоловіки-Овни. Їхні астрологи вважають найбільш імпульсивними. Важко уявити, як їм живеться з постійною зміною настрою. Їх може розгнівати зовсім небагато: занадто гарячий або вже охололий чай, плач дитини, не та інтонація, з якою до нього звертаються, та інше. Представники цього знака говорять те, що думають, і не бояться зачепити когось. У гніві можуть кидатися предметами, бити посуд і навіть розбити кулаки об стіну. Все це рідні виносять терпляче, і не втручаються у цю виставу.

Нагадаємо, астрологи назвали п'ять зрадливих жінок за знаком Зодіаку, які легко заводять інтрижки на стороні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ