Today.ua

Як зараз виглядає колишня дружина Олександра Пономарьова: фото

Роман Олександра Пономарьова та Вікторії Мартинюк, нині Чекурди, був схожий на казку. Вони виглядали ідеальною парою, але насправді все виявилося інакше. Зараз колишня кохана артиста і мати його єдиного сина не схожа на себе колишню - розлучення явно пішло їй на користь.

Разом закохані прожили шість років до розставання у 2011 році. Віка навіть звинуватила артиста у зрадах та рукоприкладстві, що співак категорично заперечував. Через два роки дівчина одружилася з бізнесменом Тарасом Чекурдою – власником найбільшого аквапарку в Україні, а через рік після весілля у них народилася донька Емілія.

Якщо порівняти архівні фото Вікторії Чекурди та нинішні, то зміни на обличчя. Йдеться не тільки про те, що дівчина змінила колір волосся, змінилися і риси її обличчя: вилиці, щелепа і навіть ніс. Швидше за все, колишня дружина Олександра Пономарьова також збільшила бюст і підколола губи. На цей час Вікторія Чекурда відпочиває у Мексиці. З жаркого Тулума вона поділилася знімком у нюдовому бікіні та сексуальній плетеній сукні. На її ногах та обличчі можна побачити трендові кілька років тому тимчасові тату.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Чарівна на всю голову ✨ (@viktoria_chekurda)

Нагадаємо, Олександр Пономарьов показав рідкісне фото з дорослою дочкою: "Гордість батька".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ