Today.ua

“Ніякого бажання“: Ірина Федишин розповіла, як почувається після вакцинації від коронавірусу

Ірина Федишин вирішила приєднатися до рядів вакцинованих українців і отримала перше щеплення. Успішна артистка розповіла, як вона зараз себе почуває.

1 вересня відома українська співачка відвела свого молодшого сина в перший клас, а на наступний день вже зробила щеплення від коронавірусу. В особистому акаунті в Інстаграм зірка завантажила серію фотографій, показавши себе і свого чоловіка в кабінеті лікаря.

"Сьогодні з чоловіком вакцинувалися проти Covid-19. Ніякого бажання нікого агітувати. Отримали першу дозу pfizer, наступна тільки через 21 день", - зазначила виконавиця.

Ірина Федишин також поділилася з підписниками, як вона зараз себе почуває. За її словами, у неї з чоловіком немає ніяких негативних відчуттів або проблем, тільки трохи тягне в місці уколу. Раніше артистка записала і батьків на вакцинацію - вони отримали вже обидві дози Astrazeneca. Попри вік, Петро і Леся нормально перенесли уколи.

Примітно те, що велика частина підписників Ірини Федишин заявили, що категорично відмовляються вакцинуватися. Вони обґрунтовують це тим, що вакцина не має ніякої користі, і що після неї люди все одно заражаються коронавірусом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Тим часом вже величезна кількість українських знаменитостей отримали вакцину від коронавірусу: Сергій Притула, Соломія Вітвіцька, Олександр Педан, Руслана, Алла Мазур, Лілія Подкопаєва та багато інших.

Нагадаємо, Ірина Федишин відреагувала на інцидент з незаконним використанням її пісень: "Шкода власника".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ